Magunkról

2010. április 18., vasárnap

Kérjük, engedje meg, hogy pár sorban bemutatkozzunk és felajánljuk Önnek szolgáltatásainkat.

A hitelkivaltas.net mára ügyfeleink és a szakma megítélése szerint is kiemelkedő a hitel ügyintézés területén. A portál készítésének fő célja, hogy létrehozzunk egy hitelek kiváltására szakosodott portált. Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért érdemes hitelközvetítőhöz, hiteltanácsadóhoz - különösen a hitelkivaltas.net -hez fordulni.

Miért érdemes a hitelkivaltas.netet választania?

  • Időt takarít meg: Nem kell a bankokat végigjárva, mindenhol sorban állva ajánlatokat kérnie, hogy azután otthon hosszú éjszakákat töltsön számolgatással, hogy vajon melyik bankhoz érdemes fordulnia. Cégünk naprakész információsrendszerének hiteltanácsadóink pillanatok alatt elvégzik a számításokat Ön helyett.
  • Pénzt takarít meg: Ha egy hitel törlesztőrészlete kedvezőnek tűnik az Ön számára, az még nem jelenti azt, hogy hosszú távon is előnyös Önnek. Érdemes szakemberre bízni az összehasonlítást, hiszen a döntése élete talán egyik legnagyobb pénzügyi döntése.
  • A hitelpiac legjobb ajánlatot kapja: Kollégáink a piacon létező konstrukciók közül azt fogják ajánlani Önnek, amelyek megfelelnek az Ön elvárásainak a kondíciókat illetően.
  • Mert átvállaljuk az általában fárasztó, nehézkes ügyintézések minden gondját, ezzel is időd, pénzt, energiát spórolva Önnek.
  • Egyedi kamatok, kedvezmények: Több bank kiemelt partnere vagyunk. Rengeteg olyan kedvezményt, egyedi kamatokat és eljárási könnyítést tudunk biztosítani, amit Ön nem tudna önmagától érvényesíteni.
  • költségmentességet, költségek elengedését.


Magyarország legnagyobb hitel választékával rendelkezünk, partnerünk az országban működő összes bank és hitel kihelyezésre szakosodott pénzintézetet. Ha Ön bármit venni szeretne, elképzeléséhez, álmához/vágyához hitel szükséges - mi ebben tudunk segíteni.

Egyre többféle hitel létezik, ezek feltételeit, elérhetőségeit egyedül nehéz átlátni.

Segítségünkkel egyedi kamatozású hitelt kaphat!

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Adósságrendező, hitelkiváltás kalkulátor

Osztrákhitel

BAR-lista, KHR-lista

Adósságrendező hitel

On-line hiteligénylés

Hitelkiváltás

Jelzáloghitel

Gyorshitel

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése

Szolgáltatások