On-line hiteligénylés

2010. május 13., csütörtök

Hitelkiváltás

- Kíváncsi hogy lehet havonta több tízezer forintot spórolni?

 

Túl magas a havi törlesztőrészlete? Sok hitele van és nem bírja fizetni? Kíváncsi van-e kedvezőbb hitel a meglévőnél? Váltsa meglévő hitelét kedvezőbbre, csökkentes havi törlesztőrészletét akár 50%-al. Nem kell mást tennie, csak töltse online igény űrlapunkat és 24 órán belül munkatársunk megkeresi Önt ajánlatunkkal. Megtaláljuk a legjobb működő ajánlatot a piacon.

 

Jelzáloghitel - A legjobb hitelt keresi?
Lakás vásárolna, építkezne, vagy meglévő ingatlanára szeretne hitelt felvenni? Pusztán szüksége van szabadon elköthető pénzre? 37 bank kínálatát találja meg nálunk egy helyen. Így garantáltan a legjobb törlesztőrészletet találja meg nálunk Ne dőljön be az első ajánlatnak, kérje díjmentes ajánlatunkat.

Gyorshitel - A villámgyors pénz
Nincs ideje hónapokat várni a hitelre? Gyors megoldás akár 3-5 nap alatt. Nem kell mást tennie, töltse ki űrlapunkat és munkatársunk megkeresi Önt 24 órán belül ajánlatukkal. Ha valóban gyorsan kell a pénz, regisztráljon most!

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése
- Megoldás problémás ügyfeleknek
Falakba ütközik és nem kap hitelt? Elutasítják a bankok? Kilátástalannak látja a helyzetét? A hitelkivaltas.net megbírkózik a bonyolult ügyletekkel is a kiemelt partnerstátusznak köszönhetően.

 

 

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Adósságrendező, hitelkiváltás kalkulátor

Osztrákhitel

BAR-lista, KHR-lista

Adósságrendező hitel

On-line hiteligénylés

Hitelkiváltás

Jelzáloghitel

Gyorshitel

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése

Szolgáltatások