Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Igénylés

 • Kiszámítható és biztonságos kamat
 • Bar lista nem akadály!
 • Alacsony elutasítási arány
 • Egyedi kamatok és törlesztőrészletek
 • Ajánlatok a vezető magyar kereskedelmi bankok kínálatából

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkuláció

 • Minden ajánlat a meghatározó magyar pénzintézetektől
 • Bármikor előtörleszthető hitelkonstrukciók
 • Díjmentes összehasonlítási lehetőség
 • Számos hitel összevonása egy törlesztőre

Hitel fajták

Amennyiben a korábban felvett hitele már elfogyott, vagy időközben több pénzre lenne szüksége, akkor erre is van megoldás. A BAR lista nem akadály! Miért érdemes minket választani? Az általunk kínált hitel konstrukcióink előnyei - azon kívül, hogy elsősorban olcsóbbak, mint a korábbiak - abban rejlenek, hogy a tőke-kamat arány a hitel visszafizetésének ideje alatt másképpen oszlik el, mint régebben. Így nem fordulhat elő, mint például egyes régi hiteleknél, hogy a hitelfelvevő több éves törlesztés után is ugyanannyival tartozik a banknak. Bármikor előtörleszthetők (kisebb-nagyobb pénzhez jutás esetén, így csökkenthető a havi részlet nagysága vagy a futamidő), és bármikor visszafizethetők lezárhatók.

Hitelkiváltásra specializálódott munkatársaink a személyes találkozó alkalmával egy előzetes hitelanalízist végeznek a meglévő tartozás(ok) tekintetében és ezt követően 22 pénzügyi szolgáltató termékei közül választhatja ki a legkedvezőbb megoldást. A tanácsadás díjmentes.

Tegyen próbára minket!


OTP bizalom jelzáloghitel, a hitel célja: szabadon felhasználható, vagy hitelkiváltás OTP Deviza Jelzálog típusú hitel adósságrendezésre Euróban is elérhető nálunk. Válassza az Erste Áthidaló hitelt, és a saját tulajdonában lévő ingatlan értékesítéséig az Erste Bank megelőlegezi Önnek a tervezett eladásból származó bevételt – így várakozás nélkül, azonnal belekezdhet másik ingatlan megvásárlásának vagy építésének finanszírozásába! Egyesítse tartozásait  FHB Hitelkiváltási Kölcsönnel, melynek segítségével egyidejűleg több kölcsön, és egyéb terhek kiváltása is lehetséges.  AEGON Hitelkiváltás célú kölcsön, Aegon Hitelcsere Program: Korábban más hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól felvett jelzálog alapú hitelek válthatóak ki kedvezőbb feltételű, jelzálog alapú kölcsönre. A korábbi hitel megszűnik, az ügyfél a továbbiakban az AEGON Magyarország Hitel Zrt. felé törleszt. Raiffeisen Egyetlen Hitel Az Egyetlen Hitel a Raiffeisen Bank speciális hitelkiváltási terméke, amellyel kedvezményes kondíciók mellett válthatja ki jelenleg fennálló jelzáloghitelét. Ha a bevont ingatlanfedezet értéke engedi, még szabadon felhasználható kölcsönrészt is nyújtunk Önnek. AXA bank, Forint alapú Plusz hitelkiváltási hitel, Deviza alapú Plusz hitelkiváltási hitelek is fellelhetőek nálunk. Miért érdemes az OTP Tartozásrendező Kölcsönt választania? A Tartozásrendező kölcsön lehetőséget biztosít arra, hogy Ön a hátralékos, illetve akár felmondott folyószámlahitelének, C-hitelének, személyi kölcsönének, áruhitelének, hitelkártyájának fennálló tartozását ne egyösszegben, hanem hosszabb időn keresztül, akár alacsonyabb havi törlesztő részletekben fizesse vissza. Budapest bank, Adósságrendező Hitel. Azoknak, akik drágább kölcsöneiket egy olcsóbbra, kedvezőbb konstrukciójúra szeretnék váltani, túl magas törlesztőrészletet fizetnek, terheik enyhítését szeretnék, nem szeretnének több helyre fizetni, törleszteni.

BAR-lista, KHR-lista

2010. március 10., szerda

Megoldás BAR listásoknak

Szerepel a BAR, KHR listán? Elutasítják a bankok? Meglévő hiteleit olcsóbbra váltaná, de nem tudja?

Az adósságrendezés hatékony megoldás a hitelterhek csökkentésére, azonban akiknek túlságosan magasak a havi törlesztőrészletei, könnyebben BAR-listára kerülnek.  A BAR-listás ügyfelek hiteligényléskor az esetek nagyobbik részében elutasítással szembesülnek, nálunk azonban tapasztalt kollegáink segítségével sok esetben megoldással tudunk szolgálni!

Több mint 30 partnerbankunknak köszönhetően szinte minden esetben lehet megoldást találni. A jelenlegi finanszírozási feltételek mellett aktív BAR listás adós kizárólag tiszta adós bevonsával igényelhet hitelt Magyar banktól. Osztrák hitel esetében hitelkiváltásra, adósságrendezésre van lehetőség BAR, KHR listás személyeknek.
 

barlistaAkár aktív, akár passzív bar listás ügyfelünk, munkatársaink megtalálják a módját költségeinek csökkentésére. Bar listás ügyfeleink számára a hitelügyintézés bonyolultabb, mint más esetekben, hiszen körültekintőbb ügyintézést és megemelkedett hiteldíjakat kell a lehető legjobb módon koordinálni. Tanácsadóink sok éves tapasztalatukkal és hasonló jellegű gyakorlatukkal a legjobb választást jelentik!

Bar listás ügyfeleink részére első körben lekérdezzük a BAR listán betöltött pozíciójukat. Amennyiben a hitelkiváltást aktív BAR listásként venné igénybe, az első számú cél az aktív szereplést passzívra változtatni a hitelterhek törlesztésével, a legtöbb esetben csak ezek után következhet az adósságrendezés további intézése. Vagy pedig tiszta, nem KHR listás adós bevonása.

BAR, KHR lista lekérdezés, szükséges adatok:

A BAR lista rendszerében megtalálhatóak azoknak a természetes személy adata, aki bankokkal, hitelintézetekkel, és egyéb pénzügyi vállalkozásokkal kötött hitel- vagy hiteljellegű szerződését vagy készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználására irányuló szerződését megszegte. A rendszer negatív listás nyilvántartás, amelyre az ügyfelek csak abban az esetben kerülnek fel, ha a törvényben meghatározott feltételek teljesülnek. Azaz 90 napot meghaladó a mindenkori minimálbér összegét elérő tartozása áll fennt valamelyik hitelintézet irányában. 

BAR lekérdezéshez szükséges adatok:

 • születéskori családi név, utónév;
 • születési dátum, születési hely;
 • anyja neve;
 • állandó lakcím

Hitel igénylése előtt érdemes:

 • BAR, KHR lekérdezés. Ennek köszönhetően kiderűl hogy pontos mely bank, mekkora összeggel tette fel Önt a rosszadósok listájára. Évente egy alkalommal a számlavezető banknál a lekérdezés díjtalan.
 • Tapasztalatunk szerint már a hitel felvétele, kiváltása előtt javasolt felmérni a tényleges hiteltörlesztési képességünket, azaz havonta mekkora összeget tud törlesztésre fordítani hosszú távon. Össze kell számolni a háztartás összes bevételér és abból levonni az összes kiadást. Javasoljuk a kiadások 10-20%-kal megnövelni a váratlan kiadások kalkulálása miatt. Az eredményül megmaradt összeg fordítható hiteltörlesztésére. 

További kérdése van, információra van szüksége? Töltse ki az oldal tetején található űrlapot és 24 órán belül megkeressük. Mindig van megoldás!

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Adósságrendező, hitelkiváltás kalkulátor

Osztrákhitel

BAR-lista, KHR-lista

Adósságrendező hitel

On-line hiteligénylés

Hitelkiváltás

Jelzáloghitel

Gyorshitel

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése

Szolgáltatások